Reacties

Heb je een les van me gevolgd? Heb ik in je/jullie sportschool les gegeven? Laat dan hieronder een reactie achter om me te laten weten wat je van mijn les vond. Laat je me ook weten welke les en bij welke sportschool dat was?


Reacties

Reacties — 9 reacties

 1. Paul,
  Heerlijke spinningles gehad vanmorgen bij Tesqua in Ede. Lekker opgebouwd, veel aandacht voor de techniek, een super motiverend. Zie zo’n ritje de alp d’hues op wel zitten. Nog wel ff oefenen hoor!
  Groet Dirk Jan

 2. Het gemis van vijf jaar gaat goed gemaakt worden. Paul komt Yo’s Gym versterken. Vanaf januari 2012 gaat Paul op donderdagavond 2 uur spinning en Club Power geven.
  Welcom back toffe collega. X Yo

 3. Hoi Paul!
  comment ca vas? Leuke vakantie gehad in Frankrijk?
  We denken nog vaak aan je hoor! Vooral op de donderdagochtend haha! groetjes Wies en Miriam

 4. Hallo Paul

  Jou lessen hebben me geholpen om snel weer te herstellen van mijn klachten. De BodyAttack waren supper je moest wel mee doen daar zorgde je wel voor. Je wist altijd iedereen te motiveren top les van je gehad ook de cardio was top en gezellig,

  groetjes Karin

 5. Hoi Paul,

  Goed van je dat je freelance verder gaat. Mede door je enthousiasme kwam ik telkens een aantal keren per week sporten. Die drive kan ik niet terugvinden helaas. Het gat dat je achterliet is enorm, dat moet ervaren worden! Maar ja, alles gaat verder. Ik hoop dat er sportscholen zijn die mede door deze reacties met jou in zee zullen gaan. Wij wensen je oprecht het allerbeste en heel veel succes!

  Hartelijke groet,

  Pascal, Sharon, Daan, Emily en Marsha

 6. Paul,

  Wat leuk te zien dat je zo’n professionele site hebt en dat je nu overal in de regio les geeft! Zeker een aanrader! Jouw enthousiasme en motivatiekracht zijn uniek! Heb ik veel van geleerd. Ik wens je heel veel succes.

 7. Paul, je Body Balance lessen bij Physical waren mede door je persoonlijkheid en professionaliteit altijd heerlijke lessen!
  Ik ben jaloers op degenen die les van je krijgen/gaan krijgen!
  Leuk om je laatst even gesproken te hebben!
  Succes met alles!

 8. Je wil het niet weten, maar ik mis je minstens nog 3 keer in de week! Jouw enthousiasme en drive, motiverende kracht, dat ben ik niet meer tegengekomen. Het is misschien iets magisch, dat voor elke sportschool klantenbinding betekent! leuk je eigen site!
  astrid

 9. Paul, als ik een sportschool zou hebben en in NL zou wonen, zou mijn sportschool jouw direct “inlijven”! Ik kijk met heel veel plezier terug op jouw freestyle uurtjes die ik zwetend onder jouw bezielende leiding heb mogen volgen. Ik hoop dat nog veel meer mensen met jouw instructietechnieken in aanraking mogen komen, zodat ook zij het enthousiasme van jouw meemaken.
  Petra V. te Curacao

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *